POZOVITE NAS: 021/300-8175  |   POŠALJITE BESPLATAN UPIT

Web dizajn i programiranje

IZRADA WEB SAJTOVA I APLIKACIJA

Potreban vam je web sajt?

MI SMO TU DA VAM POMOGNEMO

Izrađujemo web sajtove sa ciljem da Vam pomognu u poslu ili prezentaciji proizvoda. Koristimo aktuelne i popularne web tehnologije. Razumemo potrebe svojih klijenata.

Opis usluga

One page sajtovi su veoma popularna forma, sa dobrim razlogom. Posetioc je konstantno u fokusu, navigacioni linkovi vode na određene delove stranice, veoma zahvalna forma pre svega za prezentacione web sajtove.

WordPress nam je omiljena forma, jer pruža velike marketinške olakšice, u vidu plagina za SEO, zatim blog funkcionalnost kao već osvedočeni način lake i brze promocije.

Kod izrade web prodavnice preferiramo WOrdPress + WooCommerce kao vrlo oprobano rešenje sa odličnim funkcionalnostima koje prati fenomenalan izgled i kompletno prefinjene korisničko iskustvo.

Pored nabrojanih tehnologija koje koristimo par reči o pristupu poslu. Preferiramo dva najpolularnije frameworka: Bootstrap i Foundation. Posle dogovora o izgledu sajta, u fazi koja je zadovoljavajuća dogovaramo preview, na osnovu toga nastavljamo posao.

Radimo custom sajtove i u WordPress-u. Posle odrađenog dizajna u html-u prebacujemo u WP custom temu.

Svi sajtovi koje radimo su prilagodljivi svim veličinama ekrana: mobilnim telefonima, tabletima, lap topovima kao i desktop računarima.

Kreativni proces

KORAK 1. POŠTOVANJE ROKOVA

U zavisnosti od zahtevnosti posla dogovaramo realan rok, ne radimo brzo i površno.

KORAK 2. DOBRO URAĐEN POSAO

Dogovaramo se i komuniciramo za sve vreme trajanja projekta, razumemo potrebe klijenata.

KORAK 3. TESTIRANJE PROJEKTA I NAPLATA

Naplata se vrši 50% pri započinjanju projekta i ostatak po završetku dobro obavljenog posla.

WordPress obuke

Obuka za izradu WordPress nije neophodno predznanje. Cilj kursa je potpuna osposobljenost pravljena sajta za vreme trajanja kursa. Kreće se od osnova i zadržavamo se na detaljima ne preskačemo ono što nije naučeno dok ne postignemo rezultat.

wordpress-1810632_640
CIlj kursa Rezultat

WordPress pokreće 28% sajtova na svetu. Ima ogromnu zajednicu i svako rešenje je na dva-tri klika. Ima odličnu podršku i mogućnosti za e-commerce sajtove, blog sajtove i raznorazne portale. Bez znanja programiranja možete puno, a ta dva zajedno možete šta kod poželite.

mouse-306274_640
Zašto WordPress Ogromne mogućnosti

021/300-8175

 Damnela d.o.o.

 Skerlićeva 33

 21 000 Novi Sad

  info@damnela.co.rs

 Damnela d.o.o.

 Preradovićeva 139/101

 21132 Petrovaradin

 dragana.vujkovic@damnela.co.rs