POZOVITE NAS: 021/300-8175  |   POŠALJITE BESPLATAN UPIT

Upis novih polaznika u toku

KURSEVI ENGLESKOG JEZIKA
KURSEVI NEMAČKOG JEZIKA
KURSEVI ŠPANSKOG JEZIKA
PREVOĐENJE I PRIPREMA ZA ŠTAMPU

Sve aktivnosti u školi stranih jezika

damnela-kursevi
KURSEVI
KURSEVI ENGLESKOG JEZIKA
 • Opšti engleski za sve uzraste i nivoe znanja
 • Rad sa decom predškolskog uzrasta
 • Rad sa školskom decom po školskom ili dodatnom programu
 • Priprema za međunarodne sertifikate FCE, CAE, IELTS, TOEFL
 • Online časovi
KURSEVI ŠPANSKOG JEZIKA
 • Opšti kursevi za sve uzraste i nivoe znanja
 • Priprema za međunarodne sertifikate BÁSICO, INTERMEDIO, SUPERIOR
 • Online časovi
KURSEVI NEMAČKOG JEZIKA
 • Opšti kursevi za sve uzraste i nivoe znanja
damnela-muzicko
MUZIČKO
MUZIČKO ZABAVIŠTE
 • Za decu od 5 i 6 godina (za vrtće)
MUZIČKO – KREATIVNI CENTAR
 • Za decu od 7 do 11 godina
HOR I ORKESTAR
 • Instrumenti (flauta, blok flauta, klavir, gitara)
damnela-prevod
PREVOĐENJE I PRIPREMA ZA ŠTAMPU
 • Prevođenje tekstova sa i na gorenavedene jezike
 • Lektorisanje
 • Priprema za štampu
 • Konsekutivno i simultano prevođenje
damnela-birthday
PROSLAVE DEČIJIH ROĐENDANA
 • Dečiji rođendani do petnaestoro dece
 • Zabava uz društvene i druge zabavne igre

Zašto smo mi dobar izbor?

GODINE ISKUSTVA

Naša škola je osnovana 2000. godine. Iza sebe imamo godine uspešnog rada i mnogo zadovoljnih polaznika.

UČENJE U MALIM GRUPAMA

Učite sa nama u malim grupama, u prijatnoj atmosferi, u centru grada ili u Petrovaradinu, gde vam više odgovara.

DOBRO RASPOLOŽENJE

Naši predavači se uvek trude da sa časa ne ponesete samo znanje, već i dobro raspoloženje.

ZABAVA

Pretvorite svoje učenje i napredovanje u zabavu, trudimo se da predavanja budu zabavna u opuštenoj atmosferi.

Komentari učenika

Dragana mi je držala časove iz engleskog i španskog jezika. Iako sam bila na različitim nivoima u oba, časovi su mi pružali prikladno znanje. Takođe, energija grupe je dobro praćena. Ukoliko primeti da je naš tempo ubrzan, uvek bi se prilagodila. Meni je to veoma bitno radi održavanja zainteresovanosti u samu materiju.

21083181_10214335366286478_2394030289684612648_o
Jelena

Dragana, moja prva učiteljica ovog svestranog jezika. I kako se u životu ništa ne dešava slučajno, tako je ona svojim znanjem mene obogatila podučavanjem, a ja mojom velikom ljubavlju muzikom, sada podučavam neke nove klince iz njene škole... Dragana, odličan pedagog, divan čovek, večiti inovator...

aleksandra
Aleksandra

Svakome ko želi da stiče i usvaja znanja engleskog jezika, preporučila bih ovu školu". Na časovima je uvek vladala prijatna, ali poprilično radna atmosfera. Svaki čas je bio zanimljiviji,produktivniji, drugačiji u odnosu na prethodni, a posebnu ulogu u tome imala je profesorica Dragana, koja se uvek trudila da nastavu učini što kvalitetnijom i zanimljivijom, a da nam opet, u isto vreme, teme koje su obrađivane što više priblizi i objasni. Osim toga što sam mnogo napredovala i stekla odlična znanja engleskog jezika, upoznala sam i mnogo prijatelje sa kojima se i dan danas družim.

aleksandra2
Aleksandra

I improved my English, both written and oral, thanks to Dragana’s exceptional teaching skills, but most of all I enjoyed the friendly atmosphere on which she insisted. I am grateful to her for the knowledge I possess today and for the friendship we have had ever since. So, I proudly recommend this language school to everyone, with Dragana as a teacher and a life coach.

mirjana
Mirjana

Predavači su vrlo iskusni i jako dobro objašnjavaju. Časovi su zanimljivi, raznovrsni, lepo organizovani i uvek prođu u dobroj atmosferi. Radi se u manjim grupama. Nakon 4 godine koliko sam išao u „4U” moje znanje engleskog se neverovatno poboljšalo, tako da preporučujem svima.

aleksandar
Aleksandar

Školica je super,a profesorka Dragana isto.Engleski jezik je veoma zastupljen,dovoljno je osnovno znanje za sporazumevanje,a to osnovno znanje naučila me je profesorka Dragana Vujkovic.

21912604_1573722442691675_695615899_n
Nataša

Super škola! Sve pohvale. Časovi su uvek zanimljivi, atmosfera opuštena. Znanje iz osnovne i srednje škole nadoknađeno i dopunjeno, izvanredan profesor! Preporuka svima koji žele da nauče engleski jezik.

21769852_1569291749801411_1912879557_n
Ivana

My English teacher Dragana is truly a stand-out individual who impresses everyone she meets. She is a talented teacher with charisma, confidence, strong values, and respect for others. During my business English course, her grammar and vocabulary sessions helped me to improve my language skills significantly and to become a confident English speaker.

djordje
Đorđe

I have had the great pleasure of being a student of Mrs. Dragana Vujkovic for a couple of years. Dragana strives to create a fun, warm and positive classroom atmosphere. Her teaching methods, innovative ideas and strategies are designed and executed for high learning results. Under her supervision, my vocabulary, grammar and writing ability improved significantly and I got my Cambridge First Certificate in English. Outside the classroom, Dragana’s personal strengths are as impressive as her intellectual accomplishments. Therefore, Dragana has my highest recommendation as an English teacher.

21624341_1568219873241932_1156610327_n
Ljubinka

I was one of the first students of this school. I only have all the best to say about the school and the teacher, who is also the owner of the school. This school gave me more than just learning English, we played there, we learned how to think in English and we developed psychologically with the help of our teacher. I warmly recommend this school .

tijana
Tijana

This school helped me understand how one should learn a language, but most importantly why. A foreign language is not solely a group of words and rules, but rather a new world you enter and this school makes it possible.

21586426_1567338793330040_292647309_n
Anja

Pohađala sam u ovoj školi časove i engleskog i španskog. Malo je reći da sam oduševljena! Ukoliko ste ambiciozni i želite da napredujete,moj savet je da što pre upišete neki od kurseva saglasno sa vašim nivoom dosadašnjeg znanja,da usavršite jezik koji će vam svakako trebati i na poslu i na putovanjima! Uz divnu profesoricu,kroz druženje stičete i znanje! Jer ne kaze se džabe-"bogat si koliko jezika govoriš",ulažite u humani kapital jer to Vam niko ne moze oduzeti!

greta
Greta

Dragana is an excellent teacher. With a friendly atmosphere, kindness and expertise, it is much easier to learn a foreign language. All students are equally involved in class, and she is there to guide you and advise you. I was her student for more than 10 years, and we are still friends.

21729539_1565569503506969_561950210_n
Marina

Evo par mojih zapazanja....Odlicna skola!!! Upisala sam je sa minimalnim znanjem engleskog jezika i to u zelji da ga, konacno, progovorim, a ne da se svaki put bojim da li ce me neko nesto pitati, a ja ostati glupo zabezeknuta. Elem, tu sam engleski naucila toliko da sam prvo polozila ispit na Fakultetu sa ocenom 10, a kasnije mi je to znanje pomoglo i da napredujem u poslu! Od straha od engleskog, dosla sam do ljubavi prema tom jeziku. Draganu, kao profesora, pozelela bih svakome, jer ako neko zna engleski to je ona! Lepo je sto ga zna, a jos je lepse sto zna i uziva da prenosi to znanje. Uz ucenje samo jednog dana shvatite da vam je ona i prijatelj...Sve u svemu, preporucujem skolu, i glavom i srcem.

21741499_1565379186859334_225707021_n
Sanda

Početkom osnovne škole sam počela da pohađam kurs engleskog jezika u školi "4 U" i završila sam nakon uspešnog polaganja za CAE sertifikat. Dragana je izvrstan predavač, lako uspostavlja odličnu komunikaciju kako sa mlađim tako i sa starijim polaznicima i uspešno povezuje tematiku časa sa već poznatim primerima iz života. Svemu ovome još više doprinosi porodična atmosfera koja vlada unutar grupe.

Helena
Helena

Kada sam isla kod vas u skolu uvek je bila divna atmosfera,ugodno druzenje i ucenje engleskog jezika.To je jedno divno poglavlje mog zivota i svima bih od srca preporucila. Nastavnici koji predaju engleski zaista su predani radu i pruzali su nam paznju svakom ponaosob.Dragana nas je uvek prijatno docekala i pozdravila.Hvala vam na svemu!

sanja
Sanja

4U je definitivno najbolja škola engleskog jezika u Novom Sadu. Nakon nekoliko neuspelih pokušaja učenja engleskog u "trendi" školama, sa "jakim" imenima, poljuljanog samopuzdanja sam došla u 4U. Profesionalnost i prijateljski pristup profesorke Dragane su mi odmah dali vetar u leđa i već nakon nekoliko meseci napredak je bio vidljiv. U školi sam ostala nekoliko godina, usavršila jezik i vezuju me samo lepe uspomene i vrhunsko znanje. Sve pohvale, nadam se da će škola nastaviti sa uspešnim radom još dugo, dugo godina.

21729338_1565083803555539_92105010_n
Dragana

Stručnost zagarantovana

My name is Dragana Vujkovic-Bukvin. I live in Novi Sad, Serbia. I am married and I have two daughters. I graduated from Washington Irving High School, Clarksburg, West Virginia, USA in 1992. I have a BA in English Language and Literature, an MA in General Linguistics- Spanish and a CELTA certificate from Cambridge University. I have been teaching English for more than 20 years. I have taught all age groups and worked in both state and private language schools face to face and online. I have prepared students for internationally recognized exams such as TOEFL, IELTS and Cambridge ESOL Exams (FCE and CAE). I am a hardworking person who likes new challenges and who is always willing to learn new things.

021/300-8175

 Damnela d.o.o.

 Skerlićeva 33

 21 000 Novi Sad

  info@damnela.co.rs

 Damnela d.o.o.

 Preradovićeva 139/101

 21132 Petrovaradin

 dragana.vujkovic@damnela.co.rs